Taxi Mahes

`

Over ons

Wilt u taxichauffeur worden? TaxirijschoolMahes bied u de kans om aan de slag te gaan als taxischauffeur. De cursus word gegeven in ons opleidingscentrum in Amsterdam. Bij ons kunt u ook terrecht voor cursus chauffeurspas (chauffeurskaart)+ trambaanontheffing Amsterdam.

website vindt u meer informatie over de diensten die we bij onze rijschool in Antwerpen aanbieden. We hopen u binnenkort als leerling te mogen ontvangen!

De opleiding is onder ander het omgaan met de kenmerken van verschillende doelgroepen in de taxibranche. Bijvoorbeeld aan doelgroepen zoals:

Doelstelling van de taxiopleiding is dat de deelnemers leren effectief gebruik te maken van de vrije tram- en busbaan en de meest efficiënte route te nemen om de klant naar hun bestemming te brengen.

Deze opleiding is bedoeld voor taxichauffeurs die in het bezit zijn van een chauffeurskaart/positive uitslag TVP(C) en in aanmerking willen komen voor de ontheffing met betrekking tot het medegebruik vrije tram- en busbanen binnen de gemeente Amsterdam.

Opzet opleiding

De opleiding bestaat uit een theorie en een praktijk deel. In de theorie komt aan de orde:

De deelnemers beginnen pas met het praktijkgedeelte nadat de theorie met goed gevolgd is afgerond.

De opleidingen worden aangeboden als reguliere opleiding. De volledige theorie en praktijk gedeelten vinden op een dag plaats.

We bieden de opleiding ook in dagdelen aan, in dit geval wordt de theorie behandeld op 2 avonden a 4 uren per avond in een groep van maximaal 22 deelnemers. In de dagen erna volgen zij per 2 deelnemers op twee middag delen het praktijk gedeelte waarbij iedere deelnemer, per deel 2 uur zelf rijdt. Tijdens het praktijk word je onder andere getest op je rijvaardigheid en zaken die van belang zijn als je als taxichauffeur aan de slag wilt gaan, zoals het berekenen van een ritprijs, de juiste uitstraling, klantvriendelijkheid, etc.

Docent/praktijkinstructeur.

De docenten die worden ingezet zijn allemaal in het bezit van een geldig CCV en TAP diploma, een geldig W.R.M certificaat en taxi ontheffing voor de vrij tram- en busbaan
Gemeente Amsterdam. Zij beschikken over een ruime ervaring in het taxivervoer.

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op!

  • - Eerlijk en deskundig advies
  • - Snel antwoord op je vragen
  • - Gegarandeerd hoge service